Werkzoekenden

Wat is At Monday?
Een platform waar werkgevers zoeken naar werknemers voor hun bedrijf of organisatie. Als werkzoekende kun je jezelf presenteren aan werkgevers. Dit doe je door een profiel aan te maken op At Monday. Stap voor stap geef je aan wie je bent en wat je zoekt. Daarnaast kun je, als je wilt, een foto of filmpje toevoegen, zeg maar een video-cv. Je kunt dit doen om extra op te vallen bij werkgevers. Op At Monday kun je dus direct en gratis je cv online plaatsen.

 

Wij draaien de rollen om
Bij At Monday zijn de rollen omgedraaid. Werkgevers zoeken op At Monday naar kandidaten. Jij wordt dus benaderd door werkgevers die interesse hebben. Dit is zowel voor jou als voor werkgevers prettig.

 

Werkgevers zoeken kandidaten
Werkgevers hoeven geen vacature meer te plaatsen en honderden sollicitaties te verwerken. Ze zoeken gewoon zelf op At Monday naar een kandidaat en nodigen de mensen uit waar ze daadwerkelijk interesse hebben.

 

Op At Monday ben je zichtbaar als persoon
De profielen op At Monday geven een goed beeld van jou als persoon. Zeker met een kort filmpje of video-cv kan een werkgever zich een completer beeld van je vormen dan met een standaard sollicitatiebrief en cv mogelijk is.

 

Je hoeft jezelf maar een keer zichtbaar te maken
Voor jou is het prettig dat je met een profiel op At Monday altijd een kans hebt om aan een (nieuwe) baan te komen. Je cv online plaatsen doe je nog maar een keer. Je neemt even de tijd om alles in te vullen en eventueel een filmpje te plaatsen en daarna heb je een actief profiel en kun je gevonden worden. Je video-cv maak je eenvoudig via At Monday. Het hoeft uiteraard niet maar kan je wel helpen beter op te vallen.

 

Actief solliciteren via At Monday kan wel maar hoeft niet
Sommige mensen zijn niet actief op zoek maar staan wel open voor aanbiedingen van werkgevers. Sommige mensen zijn hard op zoek naar een baan. Daarom hebben we aan At Monday een aantal extra functionaliteiten toegevoegd voor actieve werkzoekenden.

 

Je profiel omzetten naar een cv
Je profiel op At Monday is te gebruiken als cv. Je kunt je profiel omzetten naar een cv in een opmaak/vormgeving naar keuze en downloaden als pdf. Dit cv kun je meesturen bij sollicitaties.

 

Sollicitatiebrief kiezen en aanpassen
Het is ook mogelijk om vanaf de website van At Monday te solliciteren op vacatures die je ergens anders op internet hebt gezien. Als je bent ingelogd kun je vanaf jouw pagina sollicitaties versturen. Je kiest een brief, past deze aan en je verstuurt met een klik op de knop je sollicitatie met je profiel als cv in de bijlage.

 

Opvallen met je sollicitatie
Met een sollicitatie vanaf de website van At Monday val je extra op tussen de andere kandidaten. De meeste mensen sturen namelijk een brief / mail en een standaard cv. Met een directe link naar je At Monday profiel met video-boodschap zal jij je gegarandeerd onderscheiden van de rest.

 

Inschrijf-verklaring voor werkzoekenden met een uitkering
Een profiel aanmaken op At Monday is een erkende sollicitatie-activiteit. Na inschrijving kun je een Inschrijf-verklaring ( voor b.v. het UWV ) downloaden als bewijs dat je actief naar werk zoekt.

cta-cv-plaatsen

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar seeyou@atmonday.nl of neem contact op met onze helpdesk via 076 57 166 67

Extra opvallen?

 

PREMIUM PROFIEL

 

Voor slechts € 14,95 sta je 10 weken lang
boven aan in de zoekresultaten.

 

(direct te bestellen via je profielpagina)