Werkgevers

Gratis cv zoeken: Mensen hebben slechts enkele seconden nodig voor een eerste indruk van iemand. Laat je het sollicitatiegesprek het moment zijn om voor het eerst de persoon achter het cv te kunnen zien?

Hoeveel kosten heb je dan al reeds gemaakt? Hoeveel tijd heb je als organisatie al geïnvesteerd?

Vacature laten maken. Telefoontjes beantwoorden. Informatie verstrekken. Sollicitatiebrieven lezen, eerste selectie maken, tweede selectie. Bevestigingen sturen. Sollicitanten uitnodigen. Bellen. Nabellen. Bevestigingen sturen. Het gesprek voeren. En wat als het dan in de eerste seconde simpelweg tegenvalt? Dan moet je sowieso het hele traject afmaken. De afwijzing. De afwijzing toelichten.

Kortom: dit duurt lang en kost een hoop in ieder opzicht. En vergeet niet dat het voor de werkzoekende ook niet prettig is. Een brief schrijven, gesprek voorbereiden, naar de afspraak, de spanning en daarna nog de afwijzing om te verwerken.

 

At Monday
Op At Monday laten werkzoekenden zien wie zij zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. At Monday laat werkgevers gratis cv’s zoeken. Sterker nog: Wij bieden werkgevers meer dan een cv. Want een cv zegt niet alles.Een cv zegt iets over wat iemand kan. Een profieltekstje kan zeggen wat iemand wil. Maar een indruk van wie iemand nou daadwerkelijk is, krijg je pas door iemand te zien. Iemand te horen spreken. Iemands expressie te zien als hij of zij spreekt.

 

Hoe werkt het
Werkgevers kunnen op At Monday iedereen vinden en zien die werk zoekt. Alle profielen zijn geheel kosteloos te bekijken. Vindt u een mogelijke geschikte kandidaat dan kunt u na aanmelding de contactgegevens direct bekijken. Een beperkt aantal kandidaten heeft ervoor gekozen om niet openbaar zichtbaar te zijn. Hun profielen staan in ons besloten deel. Interesse om deze te bekijken? Laat het ons dan weten.

cv-zoeken-donkergrijs

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar seeyou@atmonday.nl of neem contact op met onze helpdesk via 076 57 166 67

At Monday

 

Building world’s largest
serviceplatform for jobseekers and employers