Recruiters

Als recruiter blijft u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Of u nu werkt als intercedent, als corporate recruiter of als consultant, het proces voor een goede match start met het hebben en kennen van de juiste kandidaten. Of anders gezegd een efficiënte cv-databank met een ruim aanbod aan actuele en verrijkte profielen.

 

Op At Monday vindt u deze. Inmiddels tienduizenden actuele cv’s van gemotiveerde kandidaten die zich presenteren met een uitgebreid, zeer rijk profiel. Gratis. Daarnaast biedt At Monday u tienduizend kandidaten in een afgeschermde omgeving. Deze kandidaten hebben er om diverse redenen voor gekozen alleen zichtbaar te zijn voor u als specialist. Wekelijks komen er 800 tot 1000 kandidaten bij. Kortom de ideale cv-databank.

 

Als recruiter heeft u bij At Monday de mogelijkheid om een aantal extra tools te gebruiken . Met onze selectietool heeft u in no time een goede selectie van mogelijke kandidaten gecreëerd en deze geplaatst in uw eigen aan te maken groep. Via deze te maken groepen houdt u een goed overzicht op uw kandidaten.

 

Uiteraard hebben recruiters toegang tot alle kandidaten in het openbare gedeelte. Toegang tot het besloten gedeelte met kandidaten is alleen mogelijk voor recruiters en HR afdelingen van “grote” ondernemingen. Hiervoor is een abonnement vereist. De kosten van het abonnement bedragen slechts € 975,– excl. B.T.W. U heeft dan een volledig jaar onbeperkt toegang tot alle kandidaten uiteraard incl. hun contactgegevens.

 

 

 

besloten gedeelte

 

Op de pagina statistieken vindt u meer informatie omtrent de opbouw van onze cv-databank van zowel het openbaar als besloten deel.

cv-zoeken-donkergrijs

At Monday

 

Building world’s largest
serviceplatform for jobseekers and employers