Gemeenten

De functionaliteit en mogelijkheden die het platform van At Monday heeft, biedt gemeenten een uitgelezen kans meer vat te krijgen op de gewenste uitstroom werkzoekenden met een uitkering. Gemeenten kunnen hiermee gepaard gaande kosten structureel reduceren, besparingen die oplopen tot tienduizenden euro’s. Naast deze besparingen biedt het platform meer voordelen. Door iedereen zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt bieden wij bedrijven, onderwijsinstellingen en verenigingen ongekende mogelijkheden.

 

In het kort biedt samenwerking met ons de volgende voordelen:

 

Hogere uitstroom werkzoekenden
Structureel hogere uitstroom uitkeringsgerechtigden doordat alle cliënten openbaar toegankelijk zijn voor werkgevers, organisaties en verenigingen.

 

Eerlijke kansen
At Monday biedt alle gemotiveerde werkzoekenden in uw gemeente een eerlijke en gelijke kans zich te presenteren op de arbeidsmarkt. Gratis, transparant en sociaal! Werkzoekenden kunnen naast de gebruikelijke componenten die hun c.v. bevat ook foto’s en/of een videopresentatie toevoegen. Dit vergroot het beeld van een kandidaat aanzienlijk en staat ook aan de basis van de hoge gebruikscijfers.

 

Gratis matchen
At Monday biedt het bedrijfsleven de tools voor een kosteloze werving en selectie. Daarom gebruiken werkgevers het platform daadwerkelijk om kandidaten te zoeken en neemt voor werkzoekenden de kans op een baan toe.

 

Sociaal
Op At Monday krijgen werkgevers eerst het volledige profiel van mogelijke kandidaten te zien. Pas als er interesse is, kunnen ze de naam en contactgegevens van kandidaten opvragen. Dit bevordert een eerlijke, sociale werving en selectie.

 

Meten is weten
At Monday is afgestemd op inzet bij re-integratietrajecten. We bieden gemeenten, trajectbegeleiders en arbeidsmarktbemiddelaars speciale managementtools. Zo vergroten we het inzicht in mogelijke trajecten en kunnen verantwoordelijke personen snel en eenvoudig bijsturen in processen. Denk aan statistieken, het monitoren van klanten of klantgroepen en inzicht in de actuele cijfers met betrekking tot de in- en uitstroom werkzoekenden.

 

Garantiebanen
Vanaf juni 2015 kunnen al de kandidaten uit de doelgroep zich volledig gratis presenteren op ons platform. Goede jobcoaches en re-integratiespecialisten van gemeenten zullen hun cliënten graag willen assisteren met het zich goed zichtbaar maken op de arbeidsmarkt. Mede door vooral de nadruk te leggen op de mogelijkheden van kandidaten en niet, primair, op de beperkingen. At Monday biedt hier prima tools voor. Kandidaten uit de doelgroep zichtbaar maken gaat makkelijk. Door eenvoudig te kiezen voor de omschrijving “ garantiebanen ” onder het kopje dienstverband zijn kandidaten uit de doelgroep perfect vindbaar. Overigens, alle doelgroep kandidaten zijn op het platform ook te vinden tussen alle andere inmiddels 70.000 werkzoekenden. Wij maken op At Monday namelijk geen onderscheid op basis van gewenst dienstverband. Zie ook het artikel op onze blog.

 

 

Heeft u interesse om de mogelijkheden met ons te bespreken en bent u benieuwd naar concreet gehaalde resultaten van andere gemeenten zoals Breda, Gilze-Rijen en Alphen-Chaam in hun streven naar een hogere uitstroom werkzoekenden? Neem dan contact met ons op.

At Monday

 

Building world’s largest
serviceplatform for jobseekers and employers