Over At Monday

Onze missie?

Alle werkzoekenden zichtbaar voor de arbeidsmarkt. Op At Monday laten werkzoekenden zien wie zij zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Wij bieden werkgevers meer dan een cv. Want een cv zegt niet alles.

 

Een cv zegt iets over wat iemand kan. Een profieltekstje kan zeggen wat iemand wil. Maar een indruk van wie iemand nou daadwerkelijk is, krijg je pas door iemand te zien. Iemand te horen spreken. Iemands expressie te zien als hij of zij spreekt.

 

At Monday is win-win. De werkzoekende maakt zichzelf zichtbaar voor de arbeidsmarkt. Wordt gevonden door werkgevers en recruiters die op zoek zijn naar iemand met een dergelijk profiel.

 

Klopt het profiel? (De feiten)

Is de persoon iemand die in onze organisatie zou kunnen passen? (Het gevoel).

 

Dan kan de werkzoekende direct benaderd worden. Organisatie en recruiter weten op dat moment zeker dat ze met een interessante kandidaat te maken hebben die ook nog eens open staat voor een nieuwe uitdaging. Salarisindicatie is bekend. Wat vervolgens voor beide partijen een aanzienlijke kans betekent dat het daadwerkelijk raak is. Dat een gesprek leidt tot werk.

 

Kortom voor een vlekkeloze werving en selectie voor organisaties. Voor kandidaten een vlekkeloze sollicitatieprocedure. Zonder alle moeite, frustraties, verspilde tijd en kosten. Duidelijkheid. Als werkzoekende vindbaar zijn en gevonden worden. Het werkt. Simpel en prettig voor iedereen.

 

Gemeenten
Wij bieden gemeenten een hulpmiddel om de participatie in de maatschappij van (langdurig) werklozen te bevorderen en de economie te verstevigen.

 

Werkzoekenden
Wij bieden werkzoekenden een platform om zichzelf volledig gratis zichtbaar te maken voor de arbeidsmarkt. Op At Monday kun je je c.v. ondersteunen door foto’s, video en documenten toevoegen als diploma’s, getuigschriften en je portfolio.

 

Werkgevers en recruiters
Wij bieden werkgevers en recruiters de unieke mogelijkheid om volledig gratis te zoeken naar gemotiveerde medewerkers voor zowel vast, tijdelijk – als vrijwilligerswerk en stages. Recruiters en HR medewerkers van organisaties kunnen naast het openbare gedeelte ook personeel zoeken in het besloten deel. Hier presenteren zich kandidaten die er voor gekozen hebben om niet openbaar zichtbaar te zijn.

 

Onderwijsinstellingen
Wij bieden onderwijsinstellingen een unieke mogelijkheid en platform om studenten te helpen zich voor te bereiden op hun carrière en zich zichtbaar te maken voor werkgevers als stagiaire.

atmonday-payoff-overlay-small