Gilze-Rijen biedt werkgevers gratis toegang tot werkzoekenden.

Gilze-Rijen - Talent2Work samenwerking met At Monday

13 apr Gilze-Rijen biedt werkgevers gratis toegang tot werkzoekenden.

 

Gemeente Gilze-Rijen breekt de arbeidsmarkt open.

Gilze-Rijen is de volgende gemeente die alle werkzoekenden in haar gemeente de mogelijkheid biedt zich volledig gratis en transparant te presenteren op de lokale arbeidsmarkt. Via het Talent2Work programma wordt werkgevers vanaf vandaag de mogelijkheid geboden om zelf op zoek te gaan naar deze gemotiveerde werkzoekenden. Door de samenwerking met At Monday is de kwaliteit gewaarborgd en worden de werkzoekenden tevens doorgeplaatst op het landelijke platform van AM.

Wethouder Rolph Dols opende het nieuwe portal ( www.talent2work.nl ) tijdens een druk bezochte bijeenkomst van alle belanghebbenden.

Zoals eerder gemeld maakt de gemeente gebruik van de database van het landelijk werkende platform van At Monday. De toegang tot de database loopt via een portal met een “eigen” look & feel. Op deze manier wordt de onafhankelijkheid van de gemeente benadrukt en bouwt de gemeente verder aan haar unieke en succesvol programma.

Interesse om de volgende gemeente te worden die zich aansluit en werk maakt van het ontsluiten van de arbeidsmarkt om zo alle werkzoekenden te helpen zich op de arbeidsmarkt te presenteren? Bel of mail ons.

At Monday / rd@atmonday.nl – 076 5716667

 


 

No Comments

Post A Comment