Disclaimer

At Monday heeft zich ten doel gesteld iedereen gratis zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt om zodoende een onderscheidende bijdrage te leveren aan een snelle en efficiente match tussen werkzoekenden en werkgevers.

 

Wij doen onze best alle informatie op deze website zo compleet, actueel en correct mogelijk op te nemen. Alle informatie op deze website wordt echter onder voorbehoud verstrekt. Snelle ontwikkelingen en/of o.a. (prijs)wijzigingen kunnen ertoe leiden dat informatie niet correct of onvolledig is.

 

Aan de inhoud van deze website kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Miracle Beheer BV ( At Monday ) en aan haar gelieerde bedrijven zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van informatie op deze website. Dit geldt ook voor informatie op websites waarvan links worden opgenomen op onze website.

 

Miracle Beheer BV ( At Monday ) mag de webpagina’s naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of verlopen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Miracle Beheer BV ( At Monday ) is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

 

At Monday | Building world’s largest serviceplatform for jobseekers and employers